Genealogie familie Maes-Kerbusch

Welkom!

Aanmelden | Registreer uzelf

Nederlandse vlag
Op deze website vindt u informatie over de genealogie van de families Maes, Houben, Kerbusch, Godding, Bartelet en Pieters. Wanneer u verdere informatie heeft over deze families, zou ik het zeer op prijs stellen indien u dit laat weten door het sturen van een email. Ik verzamel alles wat met mijn familie te maken heeft, zoals oude foto's, bidprentjes, artikelen, akten, documenten enz. Heeft u een of meer van deze zaken in uw bezit dan zou ik het zeer op prijs stellen, indien u mij hiervan een kopie zou willen sturen. Eventuele kosten worden vanzelfsprekend vergoed.
Bedankt!

Uitleg over registreren en inloggen

Deze website streeft er naar om de familiegeschiedenis zoveel mogelijk te delen met bezoekers van deze site. Er bestaan twee categorieen, te weten Gasten (anonieme bezoekers) en Familieleden (geregistreerde bezoekers).

Gasten
Een Gast mag van overleden personen alle informatie inzien. Verder kunnen ze van levende personen het bestaan, maar geen gedetailleerde informatie zien met uitzondering van de familiebanden. De websitebeheerder heeft ingesteld wat een gast mag zien en niet mag zien.

Familieleden
Familieleden zijn de personen die toestemming hebben gekregen om bepaalde informatie in te zien. Om als familielid in te loggen dient u zich te registreren. Met het bij de registratie opgegeven wachtwoord kunt u na goedkeuring door de beheerder inloggen.

Gebruikte software

MacFamilyTree version 8

TNG version 12.0.2

Zoek

Rubrieken

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.