De Genealogie van de Familie Maes-Kerbusch

Welkom

Aanmelden | Registreer uzelf

Nederlandse vlag
Op deze website vindt u informatie over de genealogie van de families Maes, Houben, Kerbusch, Godding, Bartelet en Pieters. Wanneer u verdere informatie heeft over deze families, zou ik het zeer op prijs stellen indien u dit laat weten door het sturen van een email. Ik verzamel alles wat met mijn familie te maken heeft, zoals oude foto's, bidprentjes, artikelen, akten, documenten enz. Heeft u een of meer van deze zaken in uw bezit dan zou ik het zeer op prijs stellen, indien u mij hiervan een kopie zou willen sturen. Eventuele kosten worden vanzelfsprekend vergoed.
Bedankt!

Uitleg over 'registreren' en 'inloggen'

Deze website streeft er naar om de familiegeschiedenis zoveel mogelijk te delen met bezoekers van deze site. Er bestaan twee categorieen, te weten 'Gasten'(anonieme bezoekers) en 'Gebruikers' (geregistreerde bezoekers).

Gasten
Een Gast mag van overleden personen alle informatie inzien. Verder kunnen ze van levende personen het bestaan, maar geen gedetailleerde informatie zien met uitzondering van de familiebanden. De websitebeheerder heeft ingesteld wat een gast mag zien en niet mag zien.

Gebruikers
Gebruikers zijn de personen die toestemming hebben gekregen om bepaalde informatie in te zien. In het algemeen zijn gebruikers familieleden. Om gebruiker te worden dient u zich zelf te registreren. Met het bij de registratie opgegeven wachtwoord kunt u na goedkeuring door de beheerder als gebuiker inloggen.Zoek

Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.